Nieuwbouw

Denk bij het kopen van een huis zeker ook aan nieuwbouw. In Veenendaal wordt flink geïnvesteerd in nieuwbouw, Veenendaal-Oost is daar een goed voorbeeld van. Deze woonwijk is nog volop in ontwikkeling, waardoor hier ook de komende jaren nog een divers aanbod aan nieuwbouwappartementen en -woningen beschikbaar zal komen. Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars helpen wij je graag verder als je interesse hebt in een nieuwbouwwoning in Veenendaal!

Projecten in Veenendaal

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars helpt je bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning in Veenendaal. Want waar let je precies op bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning? Hoe gaat het precies in zijn werk? Mogelijk zijn er nog andere interessante projecten. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Zo wordt nieuwbouw in Veenendaal mogelijk erg interessant voor jou.

De oriënterende fase

Nieuwbouw komt steeds meer voor. Nederland kent steeds meer mensen. Deze mensen hebben ook allemaal een woning nodig. Nieuwbouw is hier dé oplossing voor. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars Veenendaal helpt je bij dit proces. Van begin tot eind. Het begint allemaal bij het vinden van jouw ideale nieuwbouwwoning in Veenendaal.

Op onze website vind je alle informatie over het prachtige nieuwbouwproject Eiland C in Veenendaal. Op basis van jouw wensen kunnen we voor jou de ideale woning vinden. Wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden, krijg je met veel partijen te maken. Deze partijen willen allemaal iets van je. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars Veenendaal kan je hierbij ondersteunen en helpen.

Meer- en minderwerk

Een nieuwbouwwoning kun je naar jouw eigen voorkeuren laten opleveren. Wanneer je andere wensen hebt voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer, dan noemen we dit meerwerk. Laat je iets weg uit het bouwplan, dan heet dit minderwerk. Wij helpen je, zodat je ook goed weet wat je rechten zijn bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning.

(na de) Oplevering

Natuurlijk hoop je dat de bouw van jouw nieuwbouwwoning in Veenendaal voorspoedig verloopt. Mocht er iets veranderen in het bouwplan dan helpt Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars Veenendaal je hierbij. Wij houden je op de hoogte en ondersteunen waar nodig. Wanneer de nieuwbouw woning is opgeleverd kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woning. Mocht er naderhand iets zijn dan is Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars Veenendaal er ook voor jou!