Skip to content

Te koop: appartement David Tenierslaan 54 3904 ZA Veenendaal

Verkocht

€ 244.950,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Veenendaal David Tenierslaan 54

Dit ROYALE 3-KAMER APPARTEMENT maakt deel uit van het moderne en centraal gelegen appartementencomplex ‘Oranjetoren’. Al voor de bouw van de Oranjetoren stond vast dat factoren als duurzaamheid, veiligheid en comfort duidelijk in het gebouw tot uiting moesten komen en dat is zeker gelukt! Als bewoner bent u hier verzekerd van optimaal wooncomfort. Niet alleen vanwege het gebouw; het appartement zelf doet daar nog een schepje bovenop! Want met een eigen berging in het souterrain, een prettige lichtinval en vloerverwarming in vrijwel het gehele appartement en een verwarmde wintertuin/inpandig balkon zal het u hier ook aan woonplezier niet ontbreken!

Indeling
Via een fraai verhoogd bordes met aansluitend de gemeenschappelijke tuin komen we bij de beveiligde en representatieve hoofdingang van de Oranjetoren. Eenmaal binnen vinden we in de gemeenschappelijke hal het brievenbussentableau, een dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Via lift of trap bereiken we vervolgens de 3e verdieping, waar we op nummer 54 dit ruime appartement aantreffen. In de gemeenschappelijk hal (waar slechts 3 appartementen aan grenzen) bevindt zich voor elk van de 3 appartementen de eigen (afsluitbare) meterkast.

We komen het appartement binnen in de ruime entreehal. Vanuit de hal is er toegang tot de inpandige berging, toiletruimte, badkamer, slaapkamer I en de woonkamer.
De praktische inpandige berging is voorzien van een warmtemeter, WTW-installatie en aansluiting voor de wasmachine. Deze ruimte is, net als de toiletruimte en badkamer, betegeld met lichtbeige wandtegels en taupekleurige vloertegels. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje en in de badkamer heeft u de beschikking over een wastafel, radiator, douche en een aansluiting voor een 2e toilet.
Slaapkamer I is met ca. 14m2 prettig ruim. Dat kan ook gezegd worden van de woonkamer, want met ca. 38m2 heeft u hier heerlijk de ruimte om de woonkamer naar eigen ideeën in te delen en in te richten. De woonkamer is voorzien van een videofooninstallatie en heeft een fijne lichtinval door de kamerbrede en plafondhoge raampartijen in voor- en zijgevel.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken, slaapkamer II en het inpandige balkon/ de wintertuin. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok in een grijze kleurstelling met een antracietkleurig kunststof aanrechtblad. Deze eenvoudige keuken is uitgerust met een spoelbak en 3 onder- en 4 bovenkasten. De keuken is van de woonkamer te scheiden met 2 plafondhoge schuifdeuren. De 2e slaapkamer heeft met ca. 7m2 ook een bruikbare afmeting.

Tot slot nog dé onderscheidende factor van de appartementen in de Oranjetoren: de verwarmde wintertuin ofwel het inpandige balkon! Op mooie dagen kunt u de ramen helemaal openen, waardoor u het buitenleven naar binnen haalt. Begint het te regenen? Geen probleem, want u zit toch overdekt! De wintertuin/het inpandige balkon is gesitueerd op het oosten; op zonnige dagen betekent dat dus heerlijk wakker worden in het ochtendzonnetje!

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 87m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 8m2
Externe bergruimte: ca. 6m2
Inhoud: ca. 295m3
Bouwjaar: ca. 2009
Servicekosten: € 109,00 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 38m2
Wintertuin/inpandige balkon: ca. 8m2
Keuken: ca. 7m2
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 7m2
Badkamer: ca. 5m2
Inpandige berging: ca. 4m2
Berging: ca. 6m2

Appartementencomplex
Dit heerlijk ruime appartement bevindt zich in de Oranjetoren. Deze woontoren bestaat uit 60 mooie en comfortabele appartementen, die van alle gemakken en moderne faciliteiten zijn voorzien. De Oranjetoren is duurzaam gebouwd, met aandacht voor mens en milieu. Alles wat wonen mooi maakt, vindt u als toekomstige bewoner in de Oranjetoren!

Isolatie, verwarming & wam water
Het complex is uitstekend geïsoleerd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen en alle ramen zijn voorzien van isolatieglas. Ook is het gebouw voorzien van een houtpelletketel. Deze ketel wordt gestookt op kleine geperste houtkorreltjes en de uitstoot is vrijwel CO2-neutraal. Zowel de verwarming als het warm water wordt door deze ketel bediend.

Toegankelijkheid, bereikbaarheid & veiligheid
Ook over de toegankelijkheid en bereikbaarheid is goed nagedacht Zo is er een beveiligde hoofdentree, individuele videofooninstallatie, brievenbussentableau, dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Daarnaast is het appartementencomplex én elk appartement rolstoelvriendelijk ingericht en zijn er op bijna iedere verdieping oplaadpunten voor scootmobielen aanwezig.

Omgeving
De Oranjetoren ligt op loopafstand van station Veenendaal-centrum. Binnen 5 fietsminuten zijn zowel wijkwinkelcentrum De Ellekoot als het veelzijdige winkelcentrum van Veenendaal bereikbaar. Via de aangrenzende Rondweg-West zijn de autosnelwegen A12/A30 en A15 eveneens snel bereikbaar. Daarnaast vindt u in de directe omgeving diverse sportaccommodaties. Voor u en uw bezoek zijn er bij het gebouw ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Kortom: als u op zoek bent naar een appartement waar u comfortabel en onbezorgd kunt wonen, dan is een bezichtiging aan dit ruime en lichte appartement zeker de moeite waard!

Let op!
Dit appartement zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die het appartement zelf gaat bewonen. Koper mag het appartement niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen, op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Olenz Notarissen te Veenendaal.

  • 87 m2
  • 2

Kenmerken David Tenierslaan 54

Overdracht

Koopprijs€ 244.950,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte87 m2
Inhoud295 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging David Tenierslaan 54

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod