Skip to content

Te Koop: appartement David Tenierslaan 94 3904 ZA Veenendaal

Verkocht o.v.

€ 249.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Veenendaal David Tenierslaan 94

Als bewoner van dit ROYALE 3-KAMER APPARTEMENT op de 6e verdieping kunt u te allen tijde van het prachtige weidse uitzicht genieten: is het niet vanuit de woonkamer, dan is het wel vanuit de slaapkamer of vanuit de verwarmde wintertuin c.q. het inpandige balkon! Samen met voorzieningen als een heerlijk lichte én ruime woonkamer, 2 ruime slaapkamers, vloerverwarming door het hele appartement en een eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw is dit appartement ideaal wanneer u de stap van een gezinswoning naar een appartement wilt maken!

Indeling
Via een fraai verhoogd bordes met aansluitend de gemeenschappelijke tuin komen we bij de beveiligde en representatieve hoofdingang van de Oranjetoren. Eenmaal binnen vinden we in de gemeenschappelijke hal het brievenbussentableau, een dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Via lift of trap bereiken we vervolgens de 6e verdieping, waar we op nummer 94 dit heerlijk lichte appartement aantreffen.

We komen het appartement binnen in de entreehal. Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte, inpandige berging, badkamer, slaapkamer I en woonkamer. De toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje. De wanden van de toiletruimte zijn betegeld met crèmekleurige gemêleerde tegels en op de vloer liggen grijze tegels. De praktische inpandige berging is voorzien van een warmtemeter, WTW-installatie en een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en aansluiting voor een 2e toilet en is betegeld met crèmekleurige gemêleerde wandtegels en grijze vloertegels. Slaapkamer I is met een oppervlakte van 14m2 prettig ruim. De woonkamer is voorzien van een videofooninstallatie en met een vloeroppervlakte van 38m2 bent u verzekerd van prettig veel leefruimte! Door de grote ramen in voor- en zijgevel én de situering op het zuiden profiteert u hier van een fijne lichtinval. Ook het uitzicht is fantastisch: de glooiingen van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staan aan de horizon en zorgen voor prachtige vergezichten. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken, slaapkamer II en de wintertuin/het inpandige balkon.

De keuken wordt via twee schuifdeuren van de woonkamer gescheiden en is voorzien van een standaard keukenblok in gebroken witte kleurstelling met een antraciet gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, wasemkap en spoelbak. De 2e slaapkamer (7m2) heeft een prettige lichtinval door het kamerbrede raamkozijn, waarmee het aan de wintertuin grenst. Deze wintertuin (ofwel het inpandige balkon) is een fraai verlengstuk van de woonkamer! Ook hier geniet u van het prachtige, weidse uitzicht en op mooie dagen kunt u de 2 grote ramen helemaal openen, waardoor u het buitenleven naar binnen haalt. Maar ook op koudere dagen is het hier heerlijk toeven, aangezien de ruimte te verwarmen is. Door de situering op het zuiden profiteert u hier op zonnige dagen vrijwel de hele dag van het zonnetje!

Verwarmde wintertuin/inpandig balkon
De wintertuin ofwel het inpandige balkon is verwarmd en volledig afsluitbaar. Hierdoor is deze ruimte zowel in de winter als in de zomer te gebruiken en geniet u dus altijd van het fraaie uitzicht. De wisseling van de seizoenen maakt u vanuit dit appartement optimaal mee!

Aanwezige faciliteiten
Het appartement is onder andere voorzien van draai-/kiepramen, zonwerende beglazing, onderhoudsvrije kozijnen, vloerverwarming, een individuele videofooninstallatie en glasvezelaansluiting.

Bergruimte/Parkeren
Behalve de inpandige berging in het appartement zelf is er ook nog een eigen, afsluitbare berging aanwezig in de afgesloten kelder van het appartementencomplex. Ook heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 87m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 8m2
Externe bergruimte: ca. 6m2
Inhoud: ca. 295m3
Bouwjaar: ca. 2009
Servicekosten: € 145,24 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 38m2
Wintertuin/inpandige balkon: ca. 8m2
Keuken: ca. 7m2
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 7m2
Badkamer: ca. 5m2
Inpandige berging: ca. 3m2
Berging: ca. 6m2

Appartementencomplex
Dit heerlijk ruime appartement bevindt zich in de Oranjetoren. Deze woontoren bestaat uit 60 mooie en comfortabele appartementen, die van alle gemakken en moderne faciliteiten zijn voorzien. De Oranjetoren is duurzaam gebouwd, met aandacht voor mens en milieu.

Isolatie, verwarming & wam water
Het complex is uitstekend geïsoleerd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatiematerialen en alle ramen zijn voorzien van isolatieglas. Ook is het gebouw voorzien van een houtpelletketel. Deze ketel wordt gestookt op kleine geperste houtkorreltjes en de uitstoot is vrijwel CO2-neutraal. Zowel de verwarming als het warm water wordt door deze ketel bediend.

Toegankelijkheid, bereikbaarheid & veiligheid
Ook over de toegankelijkheid en bereikbaarheid is goed nagedacht. Zo is er een beveiligde hoofdentree, individuele videofooninstallatie, brievenbussentableau, dubbel trappenhuis en een dubbele liftinstallatie. Daarnaast is het appartementencomplex én elk appartement rolstoelvriendelijk ingericht en zijn er op vrijwel elke verdieping oplaadpunten voor scootmobielen aanwezig.

Omgeving
De Oranjetoren ligt op loopafstand van station Veenendaal-centrum. Binnen 5 fietsminuten zijn zowel wijkwinkelcentrum De Ellekoot als het veelzijdige winkelcentrum van Veenendaal bereikbaar. Via de aangrenzende Rondweg-West zijn de autosnelwegen A12/A30 en A15 eveneens snel bereikbaar. Daarnaast vindt u in de directe omgeving diverse sportaccommodaties. Voor uw bezoek zijn er naast het gebouw ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Kortom: bovenop al het wooncomfort dat wonen in de Oranjetoren met zich meebrengt, profiteert u als bewoner van dit ruime appartement ook van een prachtig weids uitzicht en een heerlijk lichte woonkamer en wintertuin/inpandig balkon die gesitueerd zijn op het zuiden! Komt u het ervaren tijdens een bezichtiging?

Let op!
Dit appartement zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die het appartement zelf gaat bewonen. Koper mag het appartement niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen, op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Olenz Notarissen te Veenendaal.

  • 87 m2
  • 2

Kenmerken David Tenierslaan 94

Overdracht

Koopprijs€ 249.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie87 m2
Inhoud295 m3

Bouw

Soortportiekflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeplat dak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging David Tenierslaan 94

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod