Verkoopmakelaar Veenendaal

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars een verkoopmakelaar voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een verkoopmakelaar.

Jouw verkoopmakelaar in Veenendaal

Een verkoopmakelaar bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Wij van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Een verkoopmakelaar komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar je graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar Veenendaal

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Een NVM verkoopmakelaar geniet bovendien het vertrouwen van verkopende collega-makelaars. De woningmarkt is immers een kleine wereld en je komt elkaar als professioneel makelaar altijd weer tegen.

Als je een makelaar inschakelt die lid is van de NVM ben je er zeker van dat deze goede consumentenvoorwaarden hanteert, die samen met Vereniging Eigen Huis opgesteld zijn. Wij doen daar als Garantiemakelaar nog een schepje bovenop om jou als klant maximale service te bieden door middel van onze garanties.

Tip: heb je interesse in een taxatie van je woning in Veenendaal maar wil je eerst een globale indicatie van de verkoopwaarde? Bereken het met onze woningwaarde-calculator

Meer weten over wat wij als verkoopmakelaar kunnen doen?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvend verkoopadvies?