Onze aankoopgaranties

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar!

Zekerheidsgarantie

De keuze voor een nieuw onderkomen wordt vaak op basis van emotie gemaakt. Het is dan ook niet altijd makkelijk de bouwkundige staat van een woning te beoordelen. Zijn de muren vochtbestendig, de kozijnen in orde en is het dak intact? Jouw Garantiemakelaar let hier scherp op en kan wanneer nodig kiezen voor een bouwkundige keuring, eventueel aangevuld met een Garantieverzekering voor niet waargenomen gebreken. Met de ‘Weet wat je koopt Garantie’ krijg je daarmee alle informatie omtrent de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning feitelijk en helder gepresenteerd. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Bezichtigingsgarantie

Een Garantiemakelaar staat voor je klaar. Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Garantiemakelaar ook ’s avonds of op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als je een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zal jouw Garantiemakelaar zijn best doen om dit in overleg met de verkoper mogelijk te maken.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht jouw Garantiemakelaar je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.