Egbert Janssen Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Egbert is sinds 1998 eigenaar van en NVM Register Makelaar & Taxateur bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zijn loopbaan in de makelaardij startte hij in 1991 bij Kroezen in Culemborg. Egbert heeft de afgelopen decennia in Veenendaal een groot netwerk van zowel particuliere als professionele opdrachtgevers opgebouwd als het gaat om verkoop-/ aankoopbegeleiding, taxaties en nieuwbouwontwikkelingen in de woningmakelaardij. Zijn betrokkenheid, ‘no nonsens’-instelling, deskundigheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid kenmerken en onderscheiden Egbert. Naast zijn werk is Egbert een echte gezinsman en zeer betrokken bij de ontwikkeling van zijn 4 kinderen. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij tennisvereniging VTC Veenendaal en geniet hij samen met zijn vrouw Caroline graag van het Spaanse leven aan de Costa Blanca in Moraira.

Minke Scherrenburg - Van Eden Assistent Makelaar / ARMT

Minke’s carrière in de makelaardij startte ruim 30 jaar geleden en sinds maart 2010 werkt zij voor Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars, waar zij de bezichtigingen en verkoopstyling voor haar rekening neemt. Daarnaast runt Minke nog haar eigen bedrijf in interieuradvies en (verkoop)styling. De werkzaamheden voor beide bedrijven zijn een perfecte combinatie, aangezien woningen en interieur haar grote passies zijn. Mensen ontmoeten en erbij mogen zijn als zij (met het kopen of verkopen van een huis) een grote stap in hun leven maken, geeft haar veel plezier in haar werk. Minke is getrouwd met Alfred en samen hebben zij 2 volwassen zoons. Zij zijn het huis al uit, waardoor het thuis in De Klomp best eens stil kan zijn. Gelukkig vindt Minke genoeg afleiding in haar werk en in hobby’s als schilderen en lezen. En op zaterdag kun je haar aan de rooie kant van het Panhuis vinden, waar ze bij thuiswedstrijden van DOVO de rol van gastvrouw bij de businessclub vervult. Een rol die onze sociale Minke op het lijf geschreven is!

Mariëlle Schuurman Assistent makelaar / ARMT

Mariëlle werkt al de helft van haar leven in de makelaardij en kan zich geen leuker werk voorstellen! Op haar 20e begon ze bij een makelaar in Bennekom, maar na 12,5 jaar maakte ze de switch naar de bedrijfsmakelaardij. Na 5 jaar bedrijfsmakelaardij besefte Mariëlle dat haar hart toch echt bij de woningmakelaardij ligt en zodoende kwam ze in de zomer van 2018 ons team versterken. Behalve van de woningmakelaardij houdt ze ook van schrijven. Die twee liefdes kan ze bij ons mooi combineren, want Mariëlle maakt de teksten voor onze woningen en ook de social media-berichten worden door haar geplaatst. Daarnaast kun je haar tegenkomen als je een van onze woningen of appartementen gaat bezichtigen, want samen met Minke is Mariëlle verantwoordelijk voor de bezichtigingen. Mariëlle werkt 3,5 dag per week voor ons en buiten kantoortijd heeft ze een druk sociaal leven. Met haar gezin woont ze in Veenendaal en thuis hoeft ze zich ook nooit te vervelen. Logisch, met 3 pubers in huis en een partner met een eigen autobedrijf en 6-daagse werkweek ? Ontspannen doet ze door af te spreken met vriend(inn)en, lekker uit eten te gaan, te lezen, een goede serie te kijken of door haar zoons aan te moedigen langs het voetbalveld.

Kirsten Drost Commercieel Medewerker Binnendienst

Kirsten kwam in februari 2019 als stagiaire binnen bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zij deed op dat moment de opleiding directiesecretaresse/managementassistent, die normaal gesproken een duur van 3 jaar heeft. Maar deze topper rondde haar opleiding gewoon in 2 jaar al af! Wij dachten ‘die moeten we zien te houden’ en zodoende is Kirsten direct na haar stage bij ons in dienst gekomen. In de functie van commercieel medewerker binnendienst  is ze als een vis in het water. Onder haar taken vallen onder andere het voorbereiden van taxaties, het beantwoorden van de binnenkomende telefoontjes, het inplannen van afspraken en het voorbereiden en afwikkelen van een verkoopdossier. Buiten werktijd sport Kirsten graag bij haar favoriete sportschool in haar woonplaats Rhenen, maar als haar vriend of vriendinnen een terrasje gaan pakken sluit ze heel graag aan!

Daniëlle Kuijer Commercieel Medewerker Binnendienst / ARMT

Daniëlle behoort tot ons meubilair, want zij is al vanaf 2007 een vertrouwd gezicht binnen Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars! Als commercieel medewerker/assistent-makelaar (ARMT) is Daniëlle 3 dagen per week op kantoor te vinden, waar zij samen met Kirsten het eerste aanspreekpunt voor onze klanten is. Daarnaast is Daniëlle verantwoordelijk voor het opstarten van een verkoopdossier: zij zorgt dat de afspraak met de fotograaf wordt ingepland, geeft de brochure vorm, legt deze ter goedkeuring bij de verkoper neer en zorgt voor een foutloze aanmelding op Funda en op onze eigen website. Als echte spin in het web ondersteunt ze ook andere collega’s waar dat nodig is. Samen met haar twee dochters woont Daniëlle in Rhenen en in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, een terrasje te pakken of te skiën.

Jaap Gerritsen Hypotheekadviseur / EFA

Jaap Gerritsen is onze hypotheekadviseur, erkend én onafhankelijk. In 1994 startte hij zijn carrière als hypotheekadviseur bij een makelaarskantoor in Scherpenzeel en zodoende leerde Jaap Egbert kennen, die regelmatig voor hem taxeerde. Deze samenwerking kreeg een andere invulling toen de heren in 2005 compagnons werden bij Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen. Janssen & Gerritsen is onder de bezielende dagelijkse leiding van Jaap inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand hypotheek- en verzekeringsadvieskantoor voor de wijde regio. Met zijn humor, sociale karakter en natuurlijk zijn deskundige en altijd eerlijke advies zorgt Jaap ervoor dat iedereen graag bij hem aan tafel zit en door zijn heldere uitleg is zijn vak zelfs voor de grootste leek te begrijpen. Zijn opvolging lijkt al verzekerd: zoon Joep doet de studie Finance, Tax & Advice aan de HAN in Arnhem en staat te popelen om de kneepjes van het vak door zijn vader aangeleerd te krijgen. Behalve van zoon Joep is Jaap ook trotse vader van zoons Daan en Koen. Samen met zijn zoons en echtgenote Ellie woont Jaap in Scherpenzeel, het dorp waar hij opgegroeid is en waar hij op zaterdag graag bij de Valleivogels en VV Scherpenzeel langs de lijn staat om zijn zoons aan te moedigen.

Leonique Spruijt – Voorhoeve Assistent Hypotheken

Leonique werkt bij Janssen & Gerritsen, waar ze zich al sinds februari 2014 onmisbaar maakt in de functie van hypotheekassistent. Als je naar Janssen & Gerritsen belt voor een hypotheek- of verzekeringsvraag, dan is de kans groot dat je Leonique aan de telefoon krijgt! Ook als je een afspraak met hypotheekadviseur Jaap wilt inplannen, regelt Leonique dit voor je en na afloop van de afspraak zorgt Leonique voor de verdere afhandeling van jouw dossier. Samen met haar man woont ze in Veenendaal, waar ze in haar vrije tijd graag sport of samen met haar man en hond lange wandelingen maakt. Ze kan er ook van genieten om af en toe lekker op de bank te ploffen met een goede Netflix-serie.