Egbert Janssen Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Egbert is sinds 1998 eigenaar van en NVM Register Makelaar & Register Taxateur bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zijn loopbaan in de makelaardij startte hij in 1991 bij Kroezen Makelaardij in Culemborg. Egbert heeft de afgelopen decennia in Veenendaal een groot netwerk van zowel particuliere als professionele opdrachtgevers opgebouwd als het gaat om verkoop-/aankoopbegeleiding, taxaties en nieuwbouwontwikkelingen in de woningmakelaardij. Zijn betrokkenheid, ‘no-nonsense’-instelling, deskundigheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid kenmerken en onderscheiden Egbert. Naast zijn werk is Egbert een echte gezinsman en zeer betrokken bij de ontwikkeling van zijn 4 kinderen. Daarnaast geniet hij samen met zijn vrouw Caroline en zijn familie en vrienden graag van het Spaanse leven aan de Costa Blanca in Moraira tijdens zijn vakanties.

Minke Scherrenburg - van Eden Assistent Makelaar / ARMT

Minke’s carrière in de makelaardij startte in 1989 en sinds maart 2010 werkt zij voor Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars, waar zij de bezichtigingen en verkoopstyling voor haar rekening neemt. Daarnaast runt Minke nog haar eigen bedrijf in interieuradvies en (verkoop)styling. De werkzaamheden voor beide bedrijven zijn een perfecte combinatie, aangezien woningen en interieur haar grote passies zijn. Mensen ontmoeten en erbij mogen zijn als zij (met het kopen of verkopen van een huis) een grote stap in hun leven maken, geeft haar veel plezier in haar werk. Minke is getrouwd met Alfred en samen hebben zij 2 volwassen zoons. Zij zijn het huis al uit maar gelukkig vindt Minke genoeg afleiding in haar werk en in hobby’s als schilderen en wandelen met haar hond Jop. In haar vakanties gaat zij graag op pad met een camper, naar de Antillen of skiën. Op zaterdag kun je haar op het Panhuis vinden, waar ze bij thuiswedstrijden van DOVO de rol van gastvrouw bij de businessclub vervult. Een rol die onze sociale Minke op het lijf geschreven is!

Mariëlle Schuurman Assistent makelaar / ARMT

Mariëlle werkt al ruim 20 jaar in de makelaardij en kan zich geen leuker werk voorstellen! Ze begon op haar 20e bij een makelaar in Bennekom en maakte na 12,5 jaar de switch naar de bedrijfsmakelaardij. Na 5 jaar bedrijfsmakelaardij besefte Mariëlle dat haar hart toch echt bij de woningmakelaardij ligt en zodoende kwam ze in de zomer van 2018 ons team versterken. Behalve van de woningmakelaardij houdt ze ook van schrijven. Die twee liefdes kan ze bij ons mooi combineren, want Mariëlle maakt de teksten voor onze woningen en ook de social media-berichten worden meestal door haar geplaatst. Daarnaast kun je haar tegenkomen als je een van onze woningen of appartementen gaat bezichtigen, want samen met Minke is Mariëlle verantwoordelijk voor de bezichtigingen. Mariëlle werkt zo’n 30 uur per week voor ons en studeert daarnaast voor Kandidaat Makelaar (KRMT). Vervelen komt niet in haar vocabulaire voor, daar zorgen ook haar 2 zonen en haar partner (die een eigen autobedrijf en 6-daagse werkweek heeft) wel voor. Ontspannen doet ze door af te spreken met vriend(inn)en, lekker uit eten te gaan, een goede serie te kijken, door haar zoons aan te moedigen langs het voetbalveld of door af en toe een weekendje te ontsnappen naar Texel.

Kirsten Drost Commercieel Medewerker / ARMT

Kirsten kwam in februari 2019 als stagiaire binnen bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zij deed op dat moment de opleiding directiesecretaresse/managementassistent, die normaal gesproken een duur van 3 jaar heeft. Maar deze topper rondde haar opleiding gewoon in 2 jaar al af! Wij dachten ‘die moeten we zien te houden’ en zodoende is Kirsten direct na haar stage bij ons in dienst gekomen. In de functie van commercieel medewerker binnendienst is ze als een vis in het water. Onder haar taken vallen onder andere het voorbereiden en afwikkelen van taxaties, het beantwoorden van de binnenkomende telefoontjes, het inplannen van afspraken en het voorbereiden en afwikkelen van een verkoopdossier. Onlangs heeft Kirsten ook de opleiding ARMT afgerond, dus wie weet kom je haar in de toekomst nog eens tegen bij een bezichtiging! Buiten werktijd sport Kirsten graag bij haar favoriete sportschool in haar woonplaats Rhenen, maar als haar vriend of vriendinnen een terrasje gaan pakken sluit ze ook heel graag aan.

Daniëlle Kuijer Commercieel Medewerker / ARMT

Daniëlle behoort tot ons meubilair, want zij is al vanaf 2007 een vertrouwd gezicht binnen Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars! Als commercieel medewerker/assistent-makelaar (ARMT) is Daniëlle 24 uur per week op kantoor te vinden, waar zij samen met Kirsten het eerste aanspreekpunt voor onze klanten is. Daarnaast is Daniëlle verantwoordelijk voor het opstarten van een verkoopdossier: zij zorgt dat de afspraak met de fotograaf wordt ingepland, geeft de brochure vorm, legt deze ter goedkeuring bij de verkoper neer en zorgt voor een foutloze aanmelding op Funda en op onze eigen website. Als echte spin in het web ondersteunt ze ook andere collega’s waar dat nodig is. Samen met haar twee dochters woont Daniëlle in Veenendaal en in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, een terrasje te pakken of een goede serie kijken.

Jaap Gerritsen Hypotheekadviseur / EFA

Jaap Gerritsen is onze hypotheekadviseur, erkend én onafhankelijk. In 1994 startte hij zijn carrière als hypotheekadviseur bij een makelaarskantoor in Scherpenzeel en zodoende leerde Jaap Egbert kennen, die regelmatig voor hem taxeerde. Deze samenwerking kreeg een andere invulling toen de heren in 2005 compagnons werden bij Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen. Janssen & Gerritsen is onder de bezielende dagelijkse leiding van Jaap inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand hypotheek- en verzekeringsadvieskantoor voor de wijde regio. Met zijn humor, sociale karakter en natuurlijk zijn deskundige en altijd eerlijke advies zorgt Jaap ervoor dat iedereen graag bij hem aan tafel zit en door zijn heldere uitleg is zijn vak zelfs voor de grootste leek te begrijpen. Zijn opvolging lijkt al verzekerd: zoon Joep doet de studie Finance, Tax & Advice aan de HAN in Arnhem en staat te popelen om de kneepjes van het vak door zijn vader aangeleerd te krijgen. Behalve van zoon Joep is Jaap ook trotse vader van zoons Daan en Koen. Samen met zijn zoons en echtgenote Ellie woont Jaap in Scherpenzeel, het dorp waar hij opgegroeid is en waar hij op zaterdag graag bij de Valleivogels en VV Scherpenzeel langs de lijn staat om zijn zoons aan te moedigen.

Mariëlle Schoeman Assistent Hypotheken

Sinds januari 2022 hebben we twee Mariëlle’s op kantoor 😊 Want toen kwam Mariëlle Schoeman (zelfs de achternamen lijken op elkaar) het team van Jaap versterken. Mariëlle is al sinds 2009 werkzaam binnen het onroerend goed en door haar functies bij een notariskantoor, makelaarskantoor én een ander hypotheekkantoor kent deze branche weinig verrassingen voor haar. Mariëlle is van dinsdag tot en met donderdag op onze hypotheekafdeling te vinden en runt op maandag, vrijdag en zaterdag haar eigen schoonheidssalon, die ook in Veenendaal is gevestigd. Vooral de combinatie van deze twee afwisselende banen zorgt ervoor dat zij elke dag met plezier opstaat.
In haar vrije tijd is Mariëlle regelmatig in het tuincentrum te vinden om nieuwe aanwinsten voor haar ‘urban jungle’ te scoren. Daarnaast is zij een echte ‘sneakerfreak’ en kun je haar met haar vriendinnen regelmatig in leuke restaurantjes of in de sportschool vinden.

Alain Steenwijk Verzekeringsadviseur

Alain werkt sinds november 2021 bij ons als fulltime verzekeringsadviseur. Daarvoor heeft hij de studie commerciële economie & sportmarketing gedaan, maar toch vond hij zijn uitdaging in een heel ander werkveld en daar zijn wij maar al te blij mee! Hij gaat de komende tijd doorstuderen, zodat hij zowel particuliere als zakelijke klanten goed kan adviseren over de juiste verzekeringen. Alain woont sinds een jaar samen met zijn vriendin in Veenendaal en in zijn vrije tijd kijkt hij graag films en series en houdt hij ervan om uit eten te gaan. Verder is hij graag sportief bezig: hij houdt van voetbal, tennis en skiën. Op zaterdag is hij te bewonderen in het geel/blauw van VRC, waar hij als verdedigende middenvelder van zijn vriendenteam de strijd in de kelderklasse aangaat. Ook gaat Alain graag een biertje drinken met zijn vrienden en houdt hij van gezelligheid. Daarom voelt hij voelt zich ook als een vis in het water binnen het team van Janssen & Gerritsen!

Lisette Hofland - van Koten Verzekeringsadviseur

Lisette werkt sinds 1 november 2021 bij Janssen en Gerritsen als verzekeringsadviseur. Het werk als adviseur is haar niet vreemd, aangezien zij al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan bij een assurantiekantoor in Amersfoort. Maar omdat Lisette in augustus 2021 voor het eerst moeder werd (van zoontje Jip), was de reisafstand niet meer ideaal en heeft ze ervoor gekozen om een leuke werkplek dichterbij huis te zoeken. Dat werd Janssen en Gerritsen en met deze keus is ze maar wat blij (en wij ook)! Lisette werkt 24 uur per week bij ons, verspreid over 4 dagen. Samen met haar man, zoontje Jip en hondje Lola woont ze op 5 minuten fietsen van kantoor en in haar vrije tijd verveelt Lisette zich zeker niet. Ze houdt van gezelligheid met een drankje en eet graag een hapje buiten de deur!

Saskia Snijders Commercieel medewerker

Medio februari 2022 is Saskia bij Janssen & Gerritsen gestart als commercieel medewerkster. In deze functie draagt zij zorgt voor het nabellen van relaties en het beheer van schades.
Voordat Saskia de overstap naar de verzekeringsbranche maakte, werkte zij 11 jaar bij Fleurop op de klantenservice. Contact met klanten onderhouden is dus iets wat je Saskia als de beste kunt toevertrouwen! Saskia is al 29 jaar getrouwd met Johan en woont al net zolang in Veenendaal. Van oorsprong is zij dus geen Veense, maar na 29 jaar mogen we wel zeggen dat ze aardig ingeburgerd is. Van haar 2 zoons woont alleen de jongste nog thuis, dus dat biedt Saskia alle vrijheid om lekker te gaan tennissen, een hapje en drankje op het terras te doen of wat dingen in huis te veranderen.

Indy Meijer Assistent Hypotheken