Egbert Janssen RM RT Directie / NVM Makelaar

Egbert is sinds 1998 eigenaar van en NVM Register Makelaar & Register Taxateur bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zijn loopbaan in de makelaardij startte hij in 1991 bij Kroezen Makelaardij in Culemborg. Egbert heeft de afgelopen decennia in Veenendaal een groot netwerk van zowel particuliere als professionele opdrachtgevers opgebouwd als het gaat om verkoop-/aankoopbegeleiding, taxaties en nieuwbouwontwikkelingen in de woningmakelaardij. Zijn betrokkenheid, ‘no-nonsense’-instelling, deskundigheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid kenmerken en onderscheiden Egbert. Naast zijn werk is Egbert een echte gezinsman en zeer betrokken bij de ontwikkeling van zijn 4 kinderen. Daarnaast geniet hij samen met zijn vrouw Caroline en zijn familie en vrienden graag van het Spaanse leven aan de Costa Blanca in Moraira tijdens zijn vakanties.

Minke Scherrenburg - van Eden Assistent makelaar / ARMT

Minke’s carrière in de makelaardij startte in 1989 en sinds maart 2010 werkt zij voor Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars, waar zij de bezichtigingen en verkoopstyling voor haar rekening neemt. Daarnaast runt Minke nog haar eigen bedrijf in interieuradvies en (verkoop)styling. De werkzaamheden voor beide bedrijven zijn een perfecte combinatie, aangezien woningen en interieur haar grote passies zijn. Mensen ontmoeten en erbij mogen zijn als zij (met het kopen of verkopen van een huis) een grote stap in hun leven maken, geeft haar veel plezier in haar werk. Minke is getrouwd met Alfred en samen hebben zij 2 volwassen zoons. Zij zijn het huis al uit maar gelukkig vindt Minke genoeg afleiding in haar werk en in hobby’s als schilderen en wandelen met haar hond Jop. In haar vakanties gaat zij graag op pad met een camper, naar Italië of skiën. Op zaterdag kun je haar op het Panhuis vinden, waar ze bij thuiswedstrijden van DOVO de rol van businesshome manager vervult. Een rol die onze sociale Minke op het lijf geschreven is!

Mariëlle Schuurman Assistent makelaar / ARMT

Mariëlle werkt al ruim 20 jaar in de makelaardij en kan zich geen leuker werk voorstellen! Ze begon op haar 20e bij een makelaar in Bennekom en maakte na 12,5 jaar de switch naar de bedrijfsmakelaardij. Na 5 jaar bedrijfsmakelaardij besefte Mariëlle dat haar hart toch echt bij de woningmakelaardij ligt en zodoende kwam ze in de zomer van 2018 ons team versterken. Behalve van de woningmakelaardij houdt ze ook van schrijven. Die twee liefdes kan ze bij ons mooi combineren, want Mariëlle schrijft de teksten voor onze woningen en daarnaast kun je haar tegenkomen als je een van onze woningen of appartementen gaat bezichtigen. Samen met Minke is Mariëlle verantwoordelijk voor de bezichtigingen. Mariëlle werkt zo’n 30 uur per week voor ons en studeert daarnaast voor Kandidaat Makelaar (KRMT). Vervelen komt niet in haar vocabulaire voor, daar zorgen ook haar 2 zonen en haar partner (die een eigen autobedrijf en 6-daagse werkweek heeft) wel voor. Ontspannen doet ze door af te spreken met vriend(inn)en, lekker uit eten te gaan, een goed boek te lezen, door haar zoons aan te moedigen langs het voetbalveld of door af en toe een weekendje te ontsnappen naar Texel.

Kirsten Drost Secretaresse / ARMT

Kirsten kwam in februari 2019 als stagiaire binnen bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Zij deed op dat moment de opleiding directiesecretaresse/managementassistent, die normaal gesproken een duur van 3 jaar heeft. Maar deze topper rondde haar opleiding gewoon in 2 jaar al af! Wij dachten ‘die moeten we zien te houden’ en zodoende is Kirsten direct na haar stage bij ons in dienst gekomen. In de functie van commercieel medewerker binnendienst is ze als een vis in het water. Onder haar taken vallen onder andere het voorbereiden en afwikkelen van taxaties, het beantwoorden van de binnenkomende telefoontjes, het inplannen van afspraken en het voorbereiden en afwikkelen van een verkoopdossier. Onlangs heeft Kirsten ook de opleiding ARMT afgerond, dus wie weet kom je haar in de toekomst nog eens tegen bij een bezichtiging! Buiten werktijd sport Kirsten graag bij haar favoriete sportschool in haar woonplaats Rhenen, maar als haar vriend of vriendinnen een terrasje gaan pakken sluit ze ook heel graag aan.

Indy Meijer Secretaresse

Nadat Indy in juni 2022 haar opleiding als management assistent had afgerond, is ze fulltime bij ons komen werken als commercieel medewerkster. Samen met Kirsten zorgt zij ervoor dat alles binnen de makelaardij op rolletjes loopt. Of dat nu het inplannen van een bezichtigingsafspraak is of het opstellen van een koopovereenkomst; Indy draait haar hand er niet voor om! Indy is geboren en getogen in Veenendaal en in haar vrije tijd is ze regelmatig op de rug van een paard te vinden of staat ze op de tennisbaan. Ook voor een gezellig feestje is ze altijd te porren en het liefst gaat ze daar met haar vrienden naartoe. Vakanties brengt ze door in het zuiden van Frankrijk, waar ze geniet van de zon, zee en het strand.

Jaap Gerritsen Hypotheekadviseur / EFA

Jaap is onze hypotheekadviseur, erkend én onafhankelijk. In 1994 startte hij zijn carrière als hypotheekadviseur bij een makelaarskantoor in Scherpenzeel en zodoende leerde Jaap Egbert kennen, die regelmatig voor hem taxeerde. Deze samenwerking kreeg een andere invulling toen de heren in 2005 compagnons werden bij Janssen & Gerritsen. Onder de bezielende leiding van Jaap zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand hypotheek- en verzekeringsadvieskantoor voor de wijde regio. Met zijn humor, sociale karakter en natuurlijk zijn deskundige en altijd eerlijke advies zorgt Jaap ervoor dat iedereen graag bij hem aan tafel zit en door zijn heldere uitleg is zijn vak zelfs voor de grootste leek te begrijpen. Zijn opvolging lijkt al verzekerd: zoon Joep werkt inmiddels al bij Janssen & Gerritsen. Behalve van Joep is Jaap ook trotse vader van Daan en Koen. Samen met hen en echtgenote Ellie woont Jaap in Scherpenzeel, het dorp waar hij opgegroeid is en waar hij op zaterdag graag bij de Valleivogels en VV Scherpenzeel langs de lijn staat om zijn zoons aan te moedigen.

Daniëlle Kuijer Assistent hypotheken

Daniëlle behoort tot ons meubilair, want zij is al vanaf 2007 een vertrouwd gezicht binnen Janssen & Van Dijk. Na 15 jaar vond ze het eigenlijk wel tijd voor verandering, maar gelukkig vond zij die binnen de muren van ons kantoor. Zo sprong ze in het voorjaar van 2022 tijdelijk even bij op de hypotheekafdeling, maar dat beviel wederzijds zo goed dat Daniëlle inmiddels helemaal geswitcht is naar ‘team Jaap’. Daar is zij als hypotheekassistente 32 uur per week te vinden en zorgt ze voor een goede en vlotte afwikkeling van de hypotheekdossiers. Samen met haar vriend en kids woont Daniëlle in Veenendaal en in haar vrije tijd vindt ze het leuk om te tennissen, mountainbiken of een terrasje te pakken.

Lisette Hofland - van Koten Verzekeringsadviseur particulier

Lisette werkt sinds 1 november 2021 bij Janssen & Gerritsen als verzekeringsadviseur. Het werk als adviseur is haar niet vreemd, aangezien zij al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan bij een assurantiekantoor in Amersfoort. Maar omdat Lisette in augustus 2021 voor het eerst moeder werd (van zoontje Jip), was de reisafstand niet meer ideaal en heeft ze ervoor gekozen om een leuke werkplek dichterbij huis te zoeken. Dat werd Janssen & Gerritsen en met deze keus is ze maar wat blij (en wij ook)! Lisette werkt 24 uur per week bij ons, verspreid over 4 dagen. Samen met haar man, zoontje Jip en hondje Lola woont ze op 5 minuten fietsen van kantoor en in haar vrije tijd verveelt Lisette zich zeker niet. Ze houdt van gezelligheid met een drankje en eet graag een hapje buiten de deur!

Joep Gerritsen Erkend MKB-adviseur / GRMC

Joep werkt sinds 1 januari 2024 als fulltime Erkend MKB-adviseur / GRMC bij Janssen & Gerritsen. Daarvoor was hij kort werkzaam op de hypotheekafdeling. Joep heeft voordat hij begon met werken voor een zeer goede basis gezorgd door zijn studies Finance, Tax and Advice op de HAN in Arnhem en Gecertificeerd Risk Management Consultant op de Avans+ in Den Bosch succesvol af te ronden. Tijdens zijn studie behaalde Joep ook al verschillende Wft-diploma’s, want Joep wist op jonge leeftijd al dat hij zich wilde gaan verdiepen in de financiële sector. Met zijn vader Jaap als grote voorbeeld, weet Joep wat hem te wachten staat. In zijn vrije tijd voetbalt hij in het tweede elftal van het blauwwitte VV Scherpenzeel. “De man van glas, zonder scorend vermogen”. Daarnaast loopt hij wekelijks een paar holes met Jaap bij golfclub Anderstein in Maarsbergen. Om de ballen verder te slaan, is hij ook wekelijks te bekennen in de sportschool. Ook vindt Joep het fantastisch om leuke dingen te doen in het weekend met zijn vriendin. Naast lekker uiteten, is hij ook een groot liefhebber van het kijken van een goede serie.

Alain Steenwijk Verzekeringsadviseur particulier

Sinds 2021 werkt Alain bij Janssen & Gerritsen als verzekeringsadviseur. Hij heeft de studie Commerciële Economie & Sportmarketing gedaan, maar toch vond hij zijn uitdaging in een heel ander werkveld en daar zijn wij maar al te blij mee! Alain woont sinds een jaar samen met zijn vriendin in Veenendaal en in zijn vrije tijd kijkt hij graag films en series en houdt hij ervan om uit eten te gaan. Verder is hij graag sportief bezig: hij houdt van voetbal, tennis en skiën. Op zaterdag is hij te bewonderen in het geel/blauw van VRC, waar hij als verdedigende middenvelder van zijn vriendenteam de strijd in de kelderklasse aangaat. Ook gaat Alain graag een biertje drinken met zijn vrienden en houdt hij van gezelligheid. Daarom voelt hij voelt zich ook als een vis in het water binnen het team van Janssen & Gerritsen!

Saskia Snijders - Zweers Commercieel medewerker / Schadebehandelaar

Saskia werkt bij ons sinds 14 februari 2022 als commercieel medewerkster. In deze functie draagt zij zorg voor het nabellen van relaties en het beheer van schades. Voordat Saskia de overstap naar de verzekeringsbranche maakte, werkte zij 11 jaar bij Fleurop op de klantenservice. Contact met klanten onderhouden is dus iets wat je Saskia als de beste kunt toevertrouwen! Saskia is al sinds 1993 getrouwd met Johan en woont al net zolang in Veenendaal. Van oorsprong is zij dus geen Veense, maar na al die jaren mogen we wel zeggen dat ze aardig ingeburgerd is. Van haar 2 zoons woont alleen de jongste nog thuis, dus dat biedt Saskia alle vrijheid om lekker te gaan tennissen, een hapje en drankje op het terras te doen of wat dingen in huis te veranderen.