De beste en vriendelijkste aankoopmakelaar van Veenendaal

Jouw aankoopmakelaar van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars vindt op basis van jouw woonwensen en budget de woning die bij jou past. Daarnaast zorgt ons enthousiaste team ervoor dat dit bijzondere moment een soepel en vooral leuk aankoopproces gaat worden. Onze aankoopmakelaar gaat ervoor om samen met jou binnen een aantal maanden je nieuwe woning te hebben gevonden en aangekocht. Wil je weten hoe? Lees dan verder en ontdek hoe wij jou bij de aankoop van jouw droomwoning kunnen begeleiden.

Is dit op jou van toepassing?
1. Ik wil een woning kopen in Veenendaal of directe omgeving.
2. Ik wil zeker weten dat ik een goed huis koop tegen de best mogelijke koopsom.
3. Ik wil dat het kopen van mijn droomwoning soepel en snel gaat verlopen.

Zo ja, bel of mail ons dan voor een vrijblijvende afspraak voor een aankoopgesprek!

Waarom jouw aankoop via Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars?
• De aankoopmakelaars van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars scoren een 9,7 op Funda.
• Wij hebben al sinds 1984 ervaring op de Veenendaalse woningmarkt.
• Wij hebben al honderden woningen in Veenendaal aangekocht.
• Een jarenlang opgebouwd en relevant netwerk.
• No-nonsense communicatie en persoonlijk contact.
• Zeer goed telefonisch bereikbaar voor vragen en overleg.
• Wij zijn zeer gedreven in het onderhandelen over de beste koopsom voor jou.
• Je betaalt pas courtage als jouw woning is aangekocht ‘no cure no pay’.

De beste en leukste aankoopbegeleiding van Veenendaal
Wij laten je duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn binnen jouw woonwensen en budget. Wij hebben een no nonsense mentaliteit en geven altijd een eerlijk advies. Met onze uitgebreide marktkennis en netwerk in Veenendaal en omstreken gaan wij voor een succesvolle aankoop van jouw droomhuis. Samen maken we het aankopen van jouw woning tot een feestje! Jouw nieuwe huis kopen voor de best mogelijke prijs en voorwaarden. Dat is ons doel. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars in Veenendaal heeft een team van enthousiaste, flexibele en gedreven aankoopmakelaars. No nonsense, doelgericht en betrokken. Jouw Janssen & Van Dijk aankoopmakelaar in Veenendaal is bereikbaar binnen en buiten kantooruren. Ook maakt jouw aankoopmakelaar het kopen van je nieuwe thuis een stuk makkelijker én leuker.

Jouw NVM gecertificeerde aankoopmakelaar Veenendaal
Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM aankoopmakelaar hebben wij toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de woningmarkt bieden. Zo zijn wij goed op de hoogte van en zeer goed voorbereid op de aankoop van jouw droomwoning.

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.