Onze verkoopgaranties

Presentatiegarantie

Een woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis, in jouw markt? De basis leggen we met ons presentatiepakket, waar de belangrijkste presentatiemiddelen tegen een scherpe prijs inbegrepen zijn. Vervolgens kijken we samen of we naast het presentatiepakket aanvullende middelen voor jouw huis gaan inzetten.

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze website kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar!

Bezichtigingsgarantie

Een Garantiemakelaar is er voor jou! Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Garantiemakelaar ook ’s avonds en op zaterdag tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen. Als je een bezichtiging liever buiten kantoortijden wilt laten plaatsvinden, dan zal jouw Garantiemakelaar zijn best doen om dit in overleg met de verkoper mogelijk te maken.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht jouw Garantiemakelaar je onverhoopt niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment stopzetten.

Tevredenheidsgarantie

In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast, zodat je weet wat je kunt verwachten. We maken duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen, juist om verrassingen achteraf te voorkomen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs gaan we hanteren en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt!