Gratis verkoopadvies

Het nieuws staat er bol van: de almaar stijgende huizenprijzen. Dit komt deels omdat het goed gaat met de economie en deels omdat er steeds minder huizen te koop staan. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Een waardebepaling biedt uitkomst.

Indicatie van de verwachte verkoopprijs

Een waardebepaling voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de verwachte verkoopprijs. Bovendien is een waardebepaling geheel vrijblijvend en geven we je een verkoopadvies. Naar aanleiding van de waardebepaling en dit advies kun je besluiten of je de waarde interessant genoeg vindt om tot verkoop van je woning over te gaan of dat je er liever blijft wonen.

Online indicatie

Naast een waardebepaling bij jou thuis kun je ook online een indicatie van de waarde opvragen. Vul postcode, huisnummer en woningoppervlakte in en beoordeel de huizen die wij je vervolgens laten zien op vergelijkbaarheid. Voer daarna e-mailadres en telefoonnummer in, dan krijg je van ons een eerste rapportage toegestuurd. Vraag hier een waarderapport aan.

Maar let wel: deze indicatie is minder secuur dan een waardebepaling. Zaken zoals de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de prijs. Dit kunnen we online niet goed bepalen.

De eerste stap naar een succesvolle verkoop

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van je woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Waarom?

  • Je wilt gewoon een indicatie van de verkoopwaarde omdat je overweegt je woning te verkopen.
  • Je wilt een andere woning kopen, maar wat brengt je huidige woning eigenlijk op? Je wilt dus voordat je beslist een compleet financieel plaatje maken.
  • Heb ik overwaarde? Of staat mijn huis ‘onder’-water?

Tijdens een persoonlijk gesprek bij je thuis kunnen wij je helpen met het bepalen van de waarde van je woning.

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Janssen & Van Dijk of wil je een vrijblijvend verkoopadvies? Vul dan onderstaand formulier in, bel ons via 0318 – 524 123 of mail naar info@janssenvandijk.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.