Huis verkopen in Veenendaal door Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

Wordt je huis in Veenendaal, Ede, Rhenen en Wageningen (Regio Foodvalley) nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke (frans) balkon? Je huis verkopen kan een goede optie zijn! Het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Bij het verkopen van een huis komen veel aspecten kijken. Jouw NVM makelaar Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, de verkoop van jouw huis wordt jou zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt je huis natuurlijk wel verkopen tegen de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars in Veenendaal kan jou op dat gebied helemaal ontzorgen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door onze uitstekende kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis door Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0318 - 524 123 of mail naar info@janssenvandijk.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?