Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Fijne samenwerking gehad met de makelaar. Het contact was vriendelijk, ze waren betrokken en hielde me altijd netjes op de hoogte.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Kundig, No-nonsens, realistisch en hands-on

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Wat ik als heel positief heb ervaren is het persoonlijke contact. Vanaf de eerste afspraak tot het moment dat het huis in de verkoop ging heeft Egbert Janssen regelmatig afgestemd wat de ontwikkelingen in de markt waren en hier zijn advies over gegeven. Mariëlle verzorgde de bezichtigingen en hield mij goed een plezierige manier op de hoogte. En ook de andere dames van kantoor waren vriendelijk en klantgericht. Kortom een topteam! Het huis was snel verkocht. Ik ben zeer tevreden over Janssen & van Dijk garantiemakelaars en zou hen zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Wat ik als heel positief heb ervaren is het persoonlijke contact. Vanaf de eerste afspraak tot het moment dat het huis in de verkoop ging heeft Egbert Janssen regelmatig afgestemd wat de ontwikkelingen in de markt waren en hier zijn advies over gegeven. Mariëlle verzorgde de bezichtigingen en hield mij goed op de hoogte. En ook de andere dames van kantoor waren vriendelijk en klantgericht. Kortom een topteam! Het huis was snel verkocht. Ik ben zeer tevreden over Janssen & van Dijk garantiemakelaars en zou hen zeker aanbevelen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik ben erg tevreden over de begeleiding, de vlotte en vriendelijke communicatie en de verkoop van mijn huis. Het huis is na 3 dagen bezichtigen vlot verkocht voor een mooie prijs en het hele proces ging op een prettige wijze. Het is een heel vriendelijk en leuk team wat goed samen werkt en als verkoper wordt het gehele proces overgenomen op een prettige wijze. Mijn complimenten en ik zal jullie kantoor zeker nog vaak aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?