Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

De verkoop verliep vlot. Er werd steeds gebeld na bezichtigingen voor een terugkoppeling en onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Een speciale vermelding voor het geduld en professionaliteit van Kristen en de felicitatie app van Marielle. Dat maakt het verschil!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar verliep goed! Alles netjes in overleg. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Ze denken met je mee. Al met al een fijne makelaar!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Makkelijk toegankelijke makelaar en assistenten. De kijkdagen waren goed begeleid met na ieder dagdeel een terugkoppeling. De prijsbepaling in deze hectische markt is ook heel goed gegaan. Er moet gekozen worden voor een prijs om kijkers te trekken en uiteindelijk wil je als verkoper ook de beste prijs. De gesprekken hierover waren en de keuze voor een bepaalde prijs waren zeer verhelderend en hebben naar ons gevoel ook het beste resultaat opgeleverd. Ook naar eigen inbreng of mening wordt goed geluisterd. Kortom ik zou iedereen deze makelaar van harte aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Zeer goed contact met de makelaar maar vooral met de binnendienst. Punctueel, serviceverlenend, prettig in de contacten, volgen zaken op, zeer goede service

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

De gehele verkoop sessie is geweldig goed verlopen Makelaar Egbert heeft zeer veel kennis in huis, en samen met zijn kantoor medewerkers hebben ze ons goed ondersteund en op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Nieuwe info werd keurig steeds via email aangeleverd. Echt een aanrader !!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?