Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Totale proces is zeer positief verlopen. Kan iedereen Janssen & van Dijk garantiemakelaars aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

contact was altijd prima. Terugkoppeling bij het plannen van de bezichtigingen en daarna was altijd snel. Huis is snel verkocht en daar zijn we natuurlijk zeer tevreden mee.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Egbert is bij ons thuis geweest voor het verkoop advies gesprek. Zeer aardige man met kennis van zaken en de woningmarkt. Onze woning was binnen een week verkocht mede door de verkoop brochure die onze makelaar van onze woning had gemaakt. Mochten we ooit van plan zijn weer te verhuizen komen we zeker terug en wij raden iedereen die op zoek is naar een goede makelaar Janssen en van Dijk aan.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

De persoonlijke betrokkenheid van de makelaar zelf is voor ons de reden waarom wij voor Janssen en van Dijk hebben gekozen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

De professionele en persoonlijke aanpak van Janssen & Van Dijk sluit goed aan bij onze wensen. Het is helder wie bij de makelaar wat doet en welke informatie vanuit de verkopers aangeleverd moet worden. De contacten verlopen efficiƫnt en plezierig.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,0

Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?