Verzekeringsadvies

Ben je goed verzekerd? Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars werkt samen met Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen, hét adres waar je (financiële) rust vindt als het om jouw hypotheek en verzekeringen gaat.

Het kopen van een huis is een belangrijk moment in je leven en vaak je kostbaarste bezit. Uiteraard wil je dit bezit goed beschermen tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand, storm en blikseminslag. Maar weet je wel welke verzekeringen je daarvoor af moet sluiten? Om je te helpen dit risico af te dekken bieden Alain Steenwijk en Lisette Hofland – van Koten je de mogelijkheid om een pakket samen te stellen met zeer goede voorwaarden en uiteraard een scherpe premie.

Pakketkorting

Naast de verplichte opstalverzekering is het verstandig om ook de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering in één pakket af te sluiten. Je profiteert hiermee van pakketkorting en bovendien vermijd je hiermee de discussie onder welke dekking de schade valt.

Uiteraard is de hoogte van premie een belangrijk uitgangspunt om een verzekeraar te selecteren. Alain en Lisette kunnen voor jou een persoonlijke premieberekening maken. Natuurlijk kun je ook jouw huidige polissen laten vergelijken.

Persoonlijk contact

Niet alleen de premie is van belang bij je keuze voor een goede verzekering. Persoonlijk contact, bereikbaarheid van jouw adviseur, een snelle schade afhandeling én duidelijke voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Je kunt bij ons terecht voor alle verzekeringsvormen, zowel particulier als zakelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandsverzekering, doorlopende reisverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, etcetera.

Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem dan nu contact op met Alain Steenwijk of Lisette Hofland – van Koten via verzekeringen@janssengerritsen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

 

Afspraak maken?

Een afspraak is zo gemaakt! Vul onderstaand contactformulier in of bel even naar 0318 – 628 002.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.