Skip to content

Te koop: woonhuis Kleijerstraat 27 3907 LA Veenendaal

Verkocht

€ 298.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Veenendaal Kleijerstraat 27

Deze UITGEBOUWDE TUSSENWONING bevindt zich op een mooie locatie in Veenendaal-Oost. De Kleijerstraat is een weids opgezette straat in de wijk Buurtstede, die door een brede vaart van de tegenover gelegen wijk Veenderij wordt gescheiden. Een prachtige plek om te wonen! Binnen wordt het woonplezier compleet gemaakt met een ruime woonkamer, een complete inbouwkeuken, keurige sanitaire voorzieningen, 3 slaapkamers, een werkkamer en vloerverwarming en -koeling op zowel de begane grond als de 1e verdieping. Daarnaast zorgen de aanwezige zonnepanelen ervoor dat het hier ook wat energielasten betreft prettig wonen is!

Indeling
Je komt de woning binnen in de entreehal, waar je de trapopgang, meterkast en toiletruimte treft. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje en is betegeld met witte wandtegels en zwarte vloertegels. Vanuit de hal lopen we de keuken binnen. Deze is voorzien van een nette inbouwkeuken in gebroken witte kleurstelling en een kunststof aanrechtblad met een donkere houtstructuur. Het spoel- en kookgedeelte is uitgerust met een keramische kookplaat, schouwafzuigkap, spoelbak en vaatwasser. De hoge kastenwand is uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen en een combimagnetron. Vanuit de keuken lopen we de tuingerichte woonkamer in, die is voorzien van openslaande tuindeuren. Door de uitbouw bieden woonkamer en keuken samen zo’n 40m2 woonplezier!

De begane grond is voorzien van een donkere houtstructuur PVC-vloer met vloerverwarming en -koeling. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk.

1e Verdieping
Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers, een werkkamer en de badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 12m2 en 8m2 en de grootste slaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand. De werkkamer is met zijn 3m2 een knusse werkplek. In de badkamer heb je de beschikking over een wastafelmeubel met spiegel, een wandmeubel, toilet en een douche met glazen scheidingsscherm. De wanden zijn betegeld met witte tegels en een decorrand van zwarte tegels. Op de vloer liggen ook zwarte tegels.

De 1e verdieping is eveneens voorzien van vloerverwarming en -koeling en ook hier zijn de wanden afgewerkt met spuitwerk.

2e Verdieping
De 2e verdieping is onderverdeeld in een voorzolder en een 3e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van een dakraam, bergruimte achter knieschotten en een aansluiting voor de wasmachine. Ook staat hier de mechanische ventilatie-unit opgesteld. De 3e slaapkamer (8m2) is voorzien van een dakraam en bergruimte achter knieschotten.

De wanden op de 2e verdieping zijn afgewerkt met sauswerk en spuitwerk.

Algemeen
De zuidkant van het dak is geheel bedekt met zonnepanelen, die een gemiddelde opbrengst van ca. 700 kWh per jaar genereren.

Tuin
De achtertuin is ca. 8,30 meter diep en gesitueerd op het noorden. De tuin is vrijwel geheel voorzien van bestrating, waardoor je op elk gewenst plekje een terras kunt creëren. Twee verrijdbare plantenbakken doen nu dienst als afscheiding voor de containers en ook zijn er links en rechts twee smalle borders met beplanting aangelegd. Achterin de tuin staat de houten berging en de houten poortdeur geeft toegang tot de achtergelegen brandgang.
De voortuin wordt middels een beukenhaag van het openbare voetpad gescheiden en is voorzien van kunstgras, beplanting en bestrating.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 100m2
Externe bergruimte: ca. 6m2
Inhoud woning: ca. 340m3
Grondoppervlakte: 116m2
Bouwjaar: ca. 2011

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 40m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 12m2
Slaapkamer II: ca. 8m2
Werkkamer: ca. 3m2
Badkamer: ca. 4m2

2e Verdieping
Slaapkamer III: ca. 8m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
Deze uitgebouwde tussenwoning is gelegen op een mooie locatie in de geliefde nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost en heeft een weids uitzicht over de breed opgezette straat en het water. Voor basisscholen, kinderopvanglocaties, sportaccommodaties en de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te gaan. Winkelcentrum Buurtstede is sinds maart 2020 volledig in gebruik genomen en daar vind je de Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Roelofsen Bloemen, Vivant, AMI Kappers en cafetaria Foodmaster. Via de nabijgelegen Rondweg-Oost ben je niet alleen binnen mum van tijd in het gezellige winkelcentrum van Veenendaal, maar ook op de autosnelwegen A12, A30 of A15!

Kortom: zowel huis als locatie zullen ongetwijfeld voor veel woonplezier zorgen. Kom je een voorproefje nemen tijdens een bezichtiging?

Let op!
Deze woning zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die de woning zelf gaat bewonen. Koper mag de woning niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen, op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Olenz notarissen te Veenendaal.

  • 100 m2
  • 116 m2
  • 3

Kenmerken Kleijerstraat 27

Overdracht

Koopprijs€ 298.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte116 m2
Woonoppervlakte100 m2
Inhoud340 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2011
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Kleijerstraat 27

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod