Skip to content

Te Koop: appartement Zuiderkruis 512 3902 XP Veenendaal

Verkocht o.v.

€ 172.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Veenendaal Zuiderkruis 512

Woonplezier verzekerd in dit heerlijk ruime en lichte appartement! Met een woonoppervlakte van 86m2, een gunstige zonligging op het zuidwesten en een mooi groen uitzicht is het fijn wonen in dit 4-KAMER APPARTEMENT dat zich op de 5e (bovenste) verdieping bevindt en over 3 ruime slaapkamers beschikt. Uiteraard ontbreekt een eigen berging niet en ook parkeren is geen probleem, aangezien er zich een groot parkeerterrein bij het appartementencomplex bevindt.

Indeling
Je krijgt toegang tot het appartementencomplex via de beveiligde hoofdentree, die is voorzien van een brievenbussentableau, intercominstallatie, dubbele liftinstallatie en trappenhuis. Via de lift of trap ga je naar de 5e verdieping, waar je dit nette appartement op nummer 512 vindt. Overigens is de 5e verdieping ook de bovenste, waardoor je geen bovenburen hebt.

Achter de voordeur bevindt zich het voorportaal, dat is voorzien van een meterkast en vaste kast. Vanuit het voorportaal loop je de hal in, waar je de intercom vindt en waarvandaan er toegang is tot de keuken, badkamer, toiletruimte, woonkamer en 2 (van de 3) slaapkamers. De keuken is voorzien van een vaste kast en een L-vormige inbouwkeuken in een mint groene kleurstelling met antracietkleurige accenten en een antracietkleurig gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze in L-vorm opgestelde zeer eenvoudige inbouwkeuken is uitgerust met vriesladen, keramische kookplaat, RVS-afzuigschouw (niet aangesloten!), vaatwasser, spoelbak en losse kastunit met koelkast. Op de inbouwkeuken en/of de aanwezige apparatuur worden geen garanties gegeven!

De vernieuwde badkamer is voorzien van een wastafel, douche, elektrische boiler (80 liter) en aansluiting voor de wasmachine. Deze keurige badkamer is geheel betegeld met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Als speels accent is 1 wand in de douche betegeld met grijze tegels. De eveneens vernieuwde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje en is in dezelfde kleurstelling betegeld als de badkamer (hier is de wand achter het toilet met grijze tegels betegeld).

De woonkamer heeft een prettige lichtinval door het grote raam en de gunstige situering op het zuidwesten en is voorzien van 3 vaste kasten en een deur naar het balkon. Het balkon is net als de woonkamer gesitueerd op het zuidwesten en vanaf hier heb je een mooi en vrij uitzicht op het voorgelegen plantsoen. De 3 slaapkamers hebben met 15m2, 9m2 en 9m2 bruikbare afmetingen. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde en is voorzien van 2 vaste kasten. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de balkonzijde en één van deze kamers heeft een deur naar het balkon.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 86m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 12m2
Externe bergruimte: ca. 7m2
Inhoud: ca. 286m3
Bouwjaar: ca. 1971
Servicekosten (excl. voorschot stookkosten): € 187,92 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 27m2
Balkon: ca. 12m2
Keuken: ca. 8m2
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Badkamer: ca. 4m2
Berging: ca. 7m2

Appartementencomplex
Dit ruime appartement bevindt zich in het goed onderhouden gebouw ‘Neptunus’ en is onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, dubbele liftinstallatie, intercominstallatie en brievenbussentableau. Daarnaast bevindt zich op de begane grond van het complex de gemeenschappelijke fietsenstalling en is er voor ieder appartement een afzonderlijke berging. Bij het gebouw zijn ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Omgeving
Dit ruime 4-kamer appartement ligt aan de rand van de woonwijk Dragonder-Zuid en op korte afstand van het gezellige centrum van Veenendaal, dat een uitgebreid aanbod aan winkels, eetgelegenheden en (culturele) activiteiten te bieden heeft. Stations Veenendaal-centrum en Veenendaal-De Klomp, diverse sportaccommodaties, het stadspark, scholen en de diverse uitvalswegen richting de autosnelwegen A12, A30 en A15 zijn snel bereikbaar vanaf deze centrale locatie.

Kortom: aan de omgeving en de ruimte zal het niet liggen! Dan laat jij deze kans toch zeker ook niet liggen? Met een paar handige handen heb je van dit ruime appartement al snel een heel fijn (t)huis gemaakt!

Let op!
Dit appartement zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die het appartement zelf gaat bewonen. Koper mag het appartement niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Ottens Vallei Notaris.

  • 86 m2
  • 3

Kenmerken Zuiderkruis 512

Overdracht

Koopprijs€ 172.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie86 m2
Inhoud286 m3

Bouw

Soortgalerijflat
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typeplat dak
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Zuiderkruis 512

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 3.140

Vergelijkbaar woningaanbod