Skip to content

Te koop: appartement Zuiderkruis 626 3902 XT Veenendaal

Verkocht

€ 179.950,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Veenendaal Zuiderkruis 626

Woonplezier verzekerd in dit heerlijk ruime en lichte appartement! Met een woonoppervlakte van 86m2, een gunstige zonligging op het zuidoosten en een mooi uitzicht op het water is het fijn wonen in dit 4-KAMER APPARTEMENT dat zich op de 3e verdieping bevindt. Uiteraard ontbreekt een eigen berging niet en ook parkeren is geen probleem, aangezien zich er een groot parkeerterrein bij het appartementencomplex bevindt.

Indeling
Je krijgt toegang tot het appartementencomplex via de beveiligde hoofdentree. Deze is voorzien van een brievenbussentableau, intercominstallatie, dubbele liftinstallatie en trappenhuis. Via de lift of trap ga je naar de 1e verdieping, waar je op nummer 626 dit nette appartement vindt.

Achter de voordeur bevindt zich het voorportaal, dat is voorzien van een vaste kast en meterkast. Vanuit het voorportaal loop je de hal in, waar je de intercom vindt en waarvandaan er toegang is tot de keuken, badkamer, toiletruimte, woonkamer en 2 (van de 3) slaapkamers. De keuken is voorzien van een praktische vaste kast en een vernieuwde inbouwkeuken in taupe kleurstelling met een antracietkleurig gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze keuken is uitgerust met een spoelbak, elektrische boiler (80 liter), 3 onder- en 2 bovenkasten. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een aansluiting voor de wasmachine. Deze vernieuwde badkamer is geheel betegeld met witte wandtegels en bruine vloertegels. Als speels accent is één wand voorzien van zandkleurige tegels. De (eveneens vernieuwde) toiletruimte is in dezelfde kleurstelling betegeld als de badkamer en voorzien van een toilet en fonteintje.
De woonkamer heeft een prettige lichtinval door het kamerbrede raam en de gunstige situering op het zuidoosten en is voorzien van een deur naar het balkon. Dit ruime balkon (12m2) is eveneens gesitueerd op het zuidoosten en hiervandaan heb je een mooi en vrij uitzicht op het voorgelegen water en over de woonwijk Dragonder-Oost. De 3 slaapkamers hebben met 15m2, 9m2 en 9m2 bruikbare afmetingen. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde en is voorzien van 2 vaste kasten en 2 losse kasten; de andere twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en een van deze kamers heeft een deur naar het balkon en 2 vaste kasten. De andere slaapkamer is voorzien van 1 vaste kast.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 86m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 12m2
Externe bergruimte: ca. 8m2
Inhoud: ca. 268m3
Bouwjaar: ca. 1971
Servicekosten (excl. voorschot stookkosten): € 194,98 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 27m2
Balkon: ca. 12m2
Keuken: ca. 7m2
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Badkamer: ca. 3m2
Berging: ca. 9m2

Appartementencomplex
Dit ruime appartement bevindt zich in het goed onderhouden gebouw ‘Hercules’ en is onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, intercominstallatie, brievenbussentableau, dubbele liftinstallatie en trappenhuis. Daarnaast bevindt zich op de begane grond van het complex de gemeenschappelijke fietsenstalling en is er voor ieder appartement een afzonderlijke berging. Bij het gebouw zijn ruim voldoende openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Omgeving
Dit ruime 4-kamer appartement ligt nabij het gezellige centrum van Veenendaal, dat een uitgebreid aanbod aan winkels, eetgelegenheden en (culturele) activiteiten te bieden heeft. Ook sportievelingen kunnen vanaf deze plek hun hart op halen! Op korte afstand bevinden zich diverse sportaccommodaties, zoals hockey-, tennis- en voetbalvelden, maar ook sportscholen. Het nabijgelegen stadspark biedt niet alleen ruimte voor sportiviteit, maar ook voor ontspanning. Centraal kunnen we de ligging ook zeker noemen: station Veenendaal-Centrum en station Veenendaal-De Klomp liggen op circa 10 minuten fietsafstand en via de nabijgelegen Rondweg-Oost zijn ook de autosnelwegen A12, A30 en A15 snel bereikbaar!

Kortom: een ruim appartement met een goede basis en volop mogelijkheden om er helemaal jouw eigen (t)huis van te maken!

Let op!
Dit appartement zal door de verkoper alleen worden verkocht aan een natuurlijk persoon die het appartement zelf gaat bewonen. Koper mag het appartement niet binnen 12 maanden na de eigendomsoverdracht verkopen op straffe van een direct opeisbare boete ten behoeve van de verkoper ad € 10.000,00.

Projectnotaris
Ottens Vallei Notaris te Veenendaal.

  • 86 m2
  • 3

Kenmerken Zuiderkruis 626

Overdracht

Koopprijs€ 179.950,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte86 m2
Inhoud268 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zuiderkruis 626

Marktcijfers van Veenendaal

Gemiddelde verkoopprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Veenendaal

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod