Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars wint nogmaals Award voor Snelst Verkopende Garantiemakelaar!

Met trots kondigen wij aan dat Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars award voor de 2de keer op een rij Snelst verkopende Garantiemakelaar 2022 heeft gewonnen. Deze prijs erkent onze toewijding om snelle en succesvolle verkooptransacties voor onze klanten te realiseren. We zijn vereerd dat we deze onderscheiding mogen ontvangen en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten.

Als Garantiemakelaar hebben we een reputatie hoog te houden voor onze kwalitatieve dienstverlening en klanttevredenheid. Het winnen van de award voor Snelst verkopende Garantiemakelaar bevestigt onze inzet om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en om verkooptransacties efficiƫnt en effectief te voltooien.

We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en voor het kiezen van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars als hun partner in vastgoed. Ons team blijft hard werken om de beste resultaten te behalen voor onze klanten en om onze positie als een toonaangevende Garantiemakelaar in de regio te behouden.

Als je overweegt je woning te verkopen, nodigen we je graag uit om contact op te nemen met ons team. We streven ernaar om je verkoopervaring zo soepel mogelijk te maken en om de beste resultaten voor je te behalen.